logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop

Üzlet

MOJO™  MOJO VIBE

MOJO VIBE

4999 Ft

Specifikáció

• 10 mm meghajtóméret

• 84+-3dB Érzékenység

• 32 Ohm Impedancia (1 kHz)

• 20 Hz – 22 kHz Frekvencia átvitel

• 3 gombos távvezérlő (iOS,Android)

• 125 cm kábelhossz

• csomózódás mentes (flat) kábel

• 3 puha szilikonos fülpárna

Kategória:
Kiürítés

MOJO VIBE tervezésénél az elsődleges célunk az volt, hogy egy olyan terméket hozzunk létre, ami professzionális minőségi kialakításának köszönhetően brutális mélyhangokat produkál, de a magas- és a tiszta középtartomány is professzionálisan hozza.

A könnyű formai kialakításnak, anyaghasználatnak köszönhetően, de a mindennapi élet mozgalmasságát szem előtt tartva a MOJO VIBE fülhallgatót könnyűnek és kompaktnak terveztük a kényelmes és biztonságos illeszkedésért.

A megszokott, egyedi magas MOJO-minőségben szólaltatja meg a kedvenc számaidat. Prémium hangzásukkal mindenütt – az edzőteremben, az utcán vagy bárhol máshol – kerülj közelebb MOJO által kedvenc zenéidhez.

vibe_turkiz_cabel

Fedezz fel új részleteket kedvenc zenéidben

Dugd a füledbe az MOJO VIBE fülhallgatót, válaszd ki a kedvenc számodat a távvezérlő segítségével, és fedezz fel  benne olyan részleteket, apró finomságokat, amelyek létezéséről  eddig sejtelmed sem volt. Szinte élményben lesz részed, mintha most hallanád először a zenét, amit választottál.

Kemény fémház

A precíziós kialakítású egybe öntött fémház megakadályozza a vibrálást és megelőzi a nem kívánt zajok kialakulását, amelyek zavarnák az élményt.

Tartós

Akár óvod a MOJO VIBE fülhallgatót, akár hanyagabbul használod, nem kell félned attól, hogy a közeljövőben megtörik vagy elkopik.

Nem gubancolódó kábel

A kábel kialakítása ellenáll a gubancolódásnak és összekuszálódásnak, csomómentesen tartva fejhallgatója kábelét.

pink_plug_3

Kényelmes illeszkedés

A  professzionális zeneélmény tökéletes illeszkedést kíván. A VIBE fülhallgató több méretben elérhető, cserélhető gumifeltétei rugalmasságot és kényelmet biztosítanak zenehallgatás közben.

Figyelemre méltó zajszűrés

Három pár puha, szilikonos fülpárna közül választhatod ki a legjobban illeszkedő, legkényelmesebb méretet.  A füledbe illesztve a fülpárnák elzárják az utat a külső zajok elől, hogy kizárólag a zene érvényesülhessen.

Vezetékbe épített távvezérlő és mikrofon a szabadkezes hívásokért

Fogadj hívásokat és válts  a zeneszámok között a vezetékbe épített távirányító és mikrofon segítségével anélkül, hogy akár egyszer is hozzáérnél okostelefonodhoz. A beépített mikrofon segítségével kéz nélkül beszélgethetsz bármilyen okos eszközödön (iOS, Android)

Ezenkívül online hang- és videocsevegésekhez is használható bármilyen készüléken.

Vélemények (1)

1 értékelés a termékre: MOJO VIBE

  1. 5 / 5

    :

    Nagyon szép, és sok színben van!

Mondd el a véleményed