logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop

Üzlet

MOJO™  MOJO MASSIVE

MOJO MASSIVE

14999 Ft

Specifikáció

• Prémium basszushangzás

• Mikrofonnal ellátott levehető kábel

• A mikrofonos kábel bármilyen más 3,5 mm-es jack kompatibilis készülékkel is használható (iPhone, Blackberry, HTC, stb.)

• 3,5 mm-es stereo jackdugó, ami kompatibilis minden 3,5-ös csatlakozót használó eszközzel

• 50 mm széles kézzel varrt Mylar hangszóró

• 20 Hz – 20 kHz Frekvencia átvitel

• 40 Ohm Impedancia (1 kHz)

• 106dB érzékenység

• 1 év prémium cseregarancia

 

Szerezd be itt a 2018-as tavaszi PlayIT Show jegyedet!
Kategória:
Kiürítés

A MOJO MASSIVE-ban nem fogsz csalódni, csak a basszustól rezegni, hiszen az extra mély basszustartományt a zene lejátszása közben mélyen a mellkasodban érzed, pont úgy, ahogy azt kell. Prémium kialakítását kényelmes viselet jellemzi, a jack csatlakozót például két oldalra is csatlakoztathatod. Az igazi DJ-élményt nem csak a design, de a Music Sharing funkció is elhozza neked és persze annak, akivel megosztod legjobb zenéidet.

Finom anyaghasználat, tökéletes zajszűrés

Szirénázó autók? Zúgó buszmotor? A puha fülpárnák tökéletesen illeszkedve zárják el az utat a külső zajok elől, így csak a zene marad, minden zavaró tényezőt elfelejthetsz!

DJ-zésre kialakított forma

A MOJO MASSIVE nem csak hangminőségében, de kialakításában is egy igazi DJ-fejhallgató paramétereit hozza. Tedd fel, csavard fel a hangerőt és és légy te a party irányítója!

2017-08-11_081859_mojos

Flexibilis kétoldali jack

A flexibilis kétoldali jackdugó a szabadság érzetét adja, hiszen akár jobb, akár baloldalra is csatlakoztathatod, ahogy kényelmesnek érzed.

Music sharing funkció

A MOJO Music Sharing funkcióval a zenei élmény határtalanná válik, hiszen nem csak egyedül, de akár barátaiddal együtt is hallgathatjátok kedvenc számaitokat. Dugj be bármilyen más MOJO fejhallgatót a szabad jack csatlakozóba és oszd meg bárkivel kedvenceidet!

feketekabel

Mély basszushangok, kérdések nélkül

A MOJO MASSIVE fejhallgató mély basszust, kiterjedt magas hangtartományt és természetes, kiegyensúlyozott középtartományt biztosít. Teljes spektrumú hangzása így lehetővé teszi, hogy úgy halld a zenét, ahogyan azt az előadó megírta és a stúdióban rögzítette.

Prémium kialakítás

Kialakítása egy prémiumtermék minőségi elvárásainak megfelelő, nem fogsz töredező kábellel és olcsó műanyaggal találkozni. A használati élmény maximális támogatásának érdekében egy kompakt, jó illesztésekkel ellátott, kényelmesen viselhető terméket terveztünk.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“MOJO MASSIVE”értékelése elsőként