logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop

Üzlet

MOJO™  MOJO FRADI PROONE Limitált kiadás
Sale!
mojo-fradi-akcio

MOJO FRADI PROONE Limitált kiadás

14999 Ft 7999 Ft

Specifikáció

• Prémium basszushangzás

• Mikrofonnal ellátott levehető kábel

• A mikrofonos kábel bármilyen más 3,5 mm-es jack kompatibilis készülékkel is használható (iPhone, Blackberry, HTC, stb.)

• 3,5 mm-es stereo jackdugó, ami kompatibilis minden 3,5-ös csatlakozót használó eszközzel

• 40 mm széles kézzel varrt Mylar hangszóró

• 20 Hz – 22 kHz Frekvencia átvitel

• 40 Ohm Impedancia (1 kHz)

• 104dB érzékenység

• 1 év prémium cseregarancia

Kategória:

A MOJO PROONE-ban nem fogsz csalódni, csak a basszustól rezegni, hiszen az extramély basszustartományt a zene lejátszása közben mélyen a mellkasodban érzed, pont úgy, ahogy azt kell. Prémium kialakítását kényelmes viselet jellemzi, a jack csatlakozót például két oldalra is csatlakoztathatod. Az igazi DJ-élményt nem csak a design, de a Music Sharing funkció is elhozza neked és persze annak, akivel megosztod legjobb zenéidet.

Finom anyaghasználat, tökéletes zajszűrés

Szirénázó autók? Zúgó buszmotor? A puha fülpárnák tökéletesen illeszkedve zárják el az utat a külső zajok elől, így csak a zene marad, minden zavaró tényezőt elfelejthetsz!

DJ-zésre kialakított forma

A MOJO PROONE nem csak hangminőségében, de kialakításában is egy igazi DJ-fejhallgató paramétereit hozza. Tedd fel, csavard fel a hangerőt és és légy te a party irányítója!

Fejhallgató3

Flexibilis kétoldali jack

A flexibilis kétoldali jackdugó a szabadság érzetét adja, hiszen akár jobb, akár baloldalra is csatlakoztathatod, ahogy kényelmesnek érzed.

Music sharing funkció

A MOJO Music Sharing funkcióval a zenei élmény határtalanná válik, hiszen nem csak egyedül, de akár barátaiddal együtt is hallgathatjátok kedvenc számaitokat. Dugj be bármilyen más MOJO fejhallgatót a szabad jack csatlakozóba és oszd meg bárkivel kedvenceidet!

proone

Mély basszushangok, kérdések nélkül

A MOJO PROONE fejhallgató mély basszust, kiterjedt magashangtartományt és természetes, kiegyensúlyozott középtartományt biztosít. Teljes spektrumú hangzása így lehetővé teszi, hogy úgy halld a zenét, ahogyan azt az előadó megírta és a stúdióban rögzítette.

Prémium kialakítás

Kialakítása egy prémiumtermék minőségi elvárásainak megfelelő, nem fogsz töredező kábellel és olcsó műanyaggal találkozni. A használati élmény maximális támogatásának érdekében egy kompakt, jó illesztésekkel ellátott, kényelmesen viselhető terméket terveztünk.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“MOJO FRADI PROONE Limitált kiadás”értékelése elsőként